Maandaanbiedingen
juni 2022

Wat drinkt u het liefst op een mooie zomerdag? Met ons ruime juni-aanbod heeft u ruim keuze! Onze aanraders? De bijzonder verfijnde Corsicaanse wijnen van wijnmaker Manu Venturi, het immer geliefde wijnpakket met onze populairste rosés en een prachtige selectie luxe zomerwijnen. Buiten dat is er nog veel meer lekkers te ontdekken, bijvoorbeeld uit Frankrijk, Spanje en Duitsland. Bekijk snel het gehele aanbod en bestel de wijnen van uw voorkeur met fijne korting. Op naar de lange zwoele zomeravonden!

Elke maand een nieuw wijnbericht

Met het wijnbericht blijft u elke maand op de hoogte van de lekkerste rode en witte wijn. Naast de vele wijn aanbiedingen geven wij ook achtergrond informatie over een wijn, wijnboer en hebben wij een selectie van de heerlijkste gerechten. En natuurlijk adviseren wij een wijn die past bij het gerecht. En de wijn bestellen vanuit het wijnbericht is eenvoudig via onze webshop of uiteraard in onze winkel in Alkmaar. 

Aanmelden voor het wijnbericht

Wilt u ook graag geinformeerd blijven over heerlijke gerechten, mooie wijnen en achtergrond verhalen van onze wijnen en wijnboeren? Schrijf u dan in voor ons wijnbericht. Gebruik hiervoor onderstaande aanmeldformulier. 

Even geduld a.u.b.