Categorie
Gelegenheid
Prijs

Toon alle geschenken

Maatwerk en advies
We verzorgen al uw relatiegeschenken van A tot Z

Wijn cadeau geven saai? Niet met advies van BeauVin! Wij vinden het een sport om te zorgen voor een passend cadeau. Wijnliefhebber of niet, groot of beperkt budget, wij helpen u met plezier bij het maken van een goede keuze. En wilt u dat wij uw wijncadeau bezorgen? Ook dat regelen wij voor u. Van één fles tot complete pakketten.

De voordelen en de mogelijkheden

Keuze uit het beste wijnassortiment van Nederland
Meer dan 800 zelf geïmporteerde wijnen
Tientallen bekroonde sterwijnen in de categorie tot € 10,00
Persoonlijk advies over de best passende wijn
Iedere wijn wordt voorzien van uitgebreide informatie
Veel mogelijkheden om uw eigen logo toe te voegen, zoals op kist, doos, etiket of wijninfo
Verpakking in een luxe geschenkkist
Bezorgen of verzenden in binnen- en buitenland

Wijn: relatiegeschenk dat nooit verveelt

Zonder twijfel is wijn een van de meest gegeven zakelijke cadeaus ter wereld. Terecht, vinden wij. Want met wijn kunt u het letterlijk in alle windrichtingen zoeken. En omdat veel mensen van wijn houden, wordt uw cadeau vast meer gewaardeerd dan het zoveelste handige gadget.

Uniek cadeau: wijn waar iemand echt van houdt

Als u weet wat iemand lekker vindt op wijngebied, kunt u een écht persoonlijk cadeau geven. Onze tip: let eens op als u met relaties uit eten gaat of informeer tussen neus en lippen door waar hij of zij voorkeur voor heeft. En weet u het werkelijk niet, dan kunt u van ons altijd een goed doordacht advies verwachten.

Doe eens champagne cadeau!

Heeft een van uw vrienden of zakelijke relaties iets te vieren? Een mooie fles champagne of andere mousserende wijn is dan wel bijzonder feestelijk.

Kies voor klassiek of spannend

Als u meerdere relaties hetzelfde wijngeschenk wilt geven, kunt u natuurlijk een veilige keuze maken met mooie rode en witte wijnen die bij de meeste wijndrinkers in de smaak vallen, zoals een merlot of chardonnay. Maar misschien vindt u het juist leuk om verrassend voor de dag te komen met bijvoorbeeld een Franse rode Côtes de Thongue of een witte Italiaanse Veneto.

Wijnpakket met uw boodschap

Wilt u uw wijncadeau wat persoonlijker maken? Dat kan! Uw bedrijfslogo kan overal op worden aangebracht: op kisten, dozen en zelfs op flessen. En natuurlijk zorgen wij ook voor een feestelijke verpakking. Want het oog wil ook wat, zelfs als het om wijn gaat. Zo krijgt een wijnpakket cadeau geven nét dat beetje extra. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Wij maken uw eindejaarswijn nog meer bijzonder

Wijn is een geliefd eindejaarskado. Wij onderscheiden ons niet alleen met de uitstekende kwaliteit van ons prijswinnende assortiment maar ook door veel informatie bij te sluiten. Elke wijn wordt geleverd met een wijninfo met uitleg over de wijn en een professionele proefnotitie met adviezen over wijn-spijs en bewaartermijn. Deze wijninfo kunt u voorzien van uw eigen bedrijfslogo!

Maak direct een afspraak  

Even geduld a.u.b.