Delen:
Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op smaak
Zoek op dranksoort
Zoek op prijs
Zoek op producent
U winkelt veilig bij ons

Privacybeleid


Uw gegevensbescherming / privacy beleid


Dit is de website van Wijnhandel BeauVin
Ons vestigingsadres is Scharlo 2 1815 CP Alkmaar

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 37129691
Ons btw-nummer is 1855.13542

Wijnhandel BeauVin respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op een transparante en zorgvuldige wijze, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Eventuele klachten omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens kunnen aan de Autoriteit Persoonsgegevens worden gericht.

Dit privacybeleid is van toepassing op onze diensten. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats in het kader van het uitvoeren van de met u aangegane overeenkomst, bijvoorbeeld voor het bevestigen en versturen van uw aankoop, het voldoen aan een wettelijke verplichting en in geval van een gerechtvaardigd belang ten aanzien van marketingdoeleinden. Wanneer u toestemming hebt gegeven voor het verwerken van uw persoonsgegevens, kunt u deze toestemming ook te allen tijde weer intrekken.

Verwerking van uw persoonsgegevens vindt slechts plaats binnen de Europese Unie. Uw gegevens worden niet doorverkocht aan derden; de gegevens worden slechts verstrekt aan derden voor zover hier een legitieme reden voor aanwezig is, zoals het mogelijk maken van de levering van uw aankopen en een eventuele verkoop van de organisatie.

We zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan ons privacybeleid te accepteren. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Dit houdt in ieder geval in dat uw persoonsgegevens niet langer dan één jaar worden bewaard, tenzij omstandigheden zich voordoen die het rechtvaardigen de gegevens langer te bewaren.

U heeft recht op inzage, correctie, overdragen en/of verwijdering van uw persoonsgegevens bij Wijnhandel BeauVin. Hiertoe kan een schriftelijk verzoek worden ingediend bij Wijnhandel BeauVin. Uw verzoek zal binnen vier weken worden afgehandeld.

Wijnhandel BeauVin behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen.

Even geduld a.u.b.