Wijnbericht-aanbiedingen
mei 2024

Het is weer aspergetijd! En dat vieren we met een speciaal pakket vol heerlijke, originele witte wijnen die geweldig combineren met de zo geliefde lentegroente. Daarnaast staat het mei-aanbod bol van de verleidelijke voorjaarswijnen. Van Mourgues du Grès uit Nîmes zijn bijvoorbeeld de fantastische witte Aubépine en Eglantine Rosé in de aanbieding. Uit Italië bieden we onder meer een gloednieuwe, verfijnde Lugana, een spatzuivere Pinot Grigio uit Alto Adige en een supersappige Sangiovese van Brunello-expert Romitorio aan. Verder schitteren in het betaalbare segment de Signature wit en rood uit de Ventoux en drie wijnen van Languedoc-favoriet La Cour des Dames.Laat die zonnige dagen maar komen!

Elke maand een nieuw wijnbericht

Met het wijnbericht blijft u elke maand op de hoogte van de lekkerste rode en witte wijn. Naast de vele wijn aanbiedingen geven wij ook achtergrond informatie over een wijn, wijnboer en hebben wij een selectie van de heerlijkste gerechten. En natuurlijk adviseren wij een wijn die past bij het gerecht. En de wijn bestellen vanuit het wijnbericht is eenvoudig via onze webshop of uiteraard in onze winkel in Alkmaar. 

Aanmelden voor het wijnbericht

Wilt u ook graag geinformeerd blijven over heerlijke gerechten, mooie wijnen en achtergrond verhalen van onze wijnen en wijnboeren? Schrijf u dan in voor ons wijnbericht. Gebruik hiervoor onderstaande aanmeldformulier. 

Even geduld a.u.b.