Wijnbericht-aanbiedingen
april 2021

De lente is begonnen! Daarom een Wijnbericht boordevol heerlijke lentewijnen, nieuwe oogstjaren én nieuwe aanwinsten. Niet te missen is de verse oogst Brut de Cuve in wit en rood. Deze razend populaire natuurwijnen van Arjolle zijn in 2020 beter dan ooit! Warm aanbevolen zijn ook nieuwe favorieten Morellino di Scansano van Brunelloproducent Romitorio en Clos Lojen Bobal van talent Juan Ponce. Iets bijzonders drinken? Ga dan voor het luxe wijnpakket: zes unieke wijnen, ieder een drinkervaring op zich. 

Kortom, genoeg te kiezen. Bekijk alle aanbiedingen en bestel meteen.

Elke maand een nieuw wijnbericht

Met het wijnbericht blijft u elke maand op de hoogte van de lekkerste rode en witte wijn. Naast de vele wijn aanbiedingen geven wij ook achtergrond informatie over een wijn, wijnboer en hebben wij een selectie van de heerlijkste gerechten. En natuurlijk adviseren wij een wijn die past bij het gerecht. En de wijn bestellen vanuit het wijnbericht is eenvoudig via onze webshop of uiteraard in onze winkel in Alkmaar. 

Aanmelden voor het wijnbericht

Wilt u ook graag geinformeerd blijven over heerlijke gerechten, mooie wijnen en achtergrond verhalen van onze wijnen en wijnboeren? Schrijf u dan in voor ons wijnbericht. Gebruik hiervoor onderstaande aanmeldformulier. 

Even geduld a.u.b.