Wijnbericht-aanbiedingen
juni 2023

Volop van de zomer genieten? Dat kan met ons uitgebreide juni-aanbod! Niet te missen is het immer populaire wijnpakket rosé. Ook warm aanbevolen zijn de nieuwe Zuid-Franse Orbiel-huiswijnen van de internationaal gerenommeerde wijnmaker Hugh Ryman. Van DeMorgenzon in Stellenbosch kunt u de gelimiteerde, exclusieve witte en rode Concerto nu extra voordelig bestellen. En ook van het geliefde biodynamisch werkende Manincor in Alto Adige is er een prachtduo in de aanbieding. Maar dat is nog lang niet alles! Bekijk snel ons aanbod en bestel uw favoriete zomerwijnen met aantrekkelijke kortingen.

Elke maand een nieuw wijnbericht

Met het wijnbericht blijft u elke maand op de hoogte van de lekkerste rode en witte wijn. Naast de vele wijn aanbiedingen geven wij ook achtergrond informatie over een wijn, wijnboer en hebben wij een selectie van de heerlijkste gerechten. En natuurlijk adviseren wij een wijn die past bij het gerecht. En de wijn bestellen vanuit het wijnbericht is eenvoudig via onze webshop of uiteraard in onze winkel in Alkmaar. 

Aanmelden voor het wijnbericht

Wilt u ook graag geinformeerd blijven over heerlijke gerechten, mooie wijnen en achtergrond verhalen van onze wijnen en wijnboeren? Schrijf u dan in voor ons wijnbericht. Gebruik hiervoor onderstaande aanmeldformulier. 

Even geduld a.u.b.