Maandaanbiedingen
juli 2022

Ons juli-aanbod barst van de hardlopers! De razend populaire Rueda Verdejo van Castelo de Medina bijvoorbeeld – die tevens in 1,5 liter magnumfles in de aanbieding is. Daarnaast lichten we de bijzonder geliefde Venetowijnen van Monte del Frà in wit, rosé en rood uit. En twee verrukkelijke bottelingen Limited Release Concerto van Zuid-Afrikaans topdomein DeMorgenzon. Ook niet te missen is het fijne wijnpakket met de uitbundige Loirewijnen van La Tour Beaumont. Kortom, bekijk snel het complete aanbod en bestel uw favorieten!

Elke maand een nieuw wijnbericht

Met het wijnbericht blijft u elke maand op de hoogte van de lekkerste rode en witte wijn. Naast de vele wijn aanbiedingen geven wij ook achtergrond informatie over een wijn, wijnboer en hebben wij een selectie van de heerlijkste gerechten. En natuurlijk adviseren wij een wijn die past bij het gerecht. En de wijn bestellen vanuit het wijnbericht is eenvoudig via onze webshop of uiteraard in onze winkel in Alkmaar. 

Aanmelden voor het wijnbericht

Wilt u ook graag geinformeerd blijven over heerlijke gerechten, mooie wijnen en achtergrond verhalen van onze wijnen en wijnboeren? Schrijf u dan in voor ons wijnbericht. Gebruik hiervoor onderstaande aanmeldformulier. 

Even geduld a.u.b.