Wijnbericht-aanbiedingen
januari 2022

Een sprankelend 2022 gewenst! Voor een goede vineuze start ontdekt u in ons januari-aanbod een aantal nieuwe prachtwijnen uit Spanje, Portugal en Argentinië. Maar ook populaire favorieten zijn er te over, zoals de fraaie Godello van Abadía de Nostín of de zwoele Tempus van Accordini. Niet te missen is het bestsellerwijnpakket, met daarin de hoogtepunten van 2021. Heerlijks te over om mee te proosten op het nieuwe jaar.

Elke maand een nieuw wijnbericht

Met het wijnbericht blijft u elke maand op de hoogte van de lekkerste rode en witte wijn. Naast de vele wijn aanbiedingen geven wij ook achtergrond informatie over een wijn, wijnboer en hebben wij een selectie van de heerlijkste gerechten. En natuurlijk adviseren wij een wijn die past bij het gerecht. En de wijn bestellen vanuit het wijnbericht is eenvoudig via onze webshop of uiteraard in onze winkel in Alkmaar. 

Aanmelden voor het wijnbericht

Wilt u ook graag geinformeerd blijven over heerlijke gerechten, mooie wijnen en achtergrond verhalen van onze wijnen en wijnboeren? Schrijf u dan in voor ons wijnbericht. Gebruik hiervoor onderstaande aanmeldformulier. 

Even geduld a.u.b.