Wijnbericht-aanbiedingen
december 2022

Bij de mooiste tijd van het jaar horen de mooiste wijnen van het jaar. Daarom staat ons decemberaanbod boordevol favorieten in diverse prijsklassen. Publiekslievelingen, zoals de Touraine van Domaine du Fraisse en de Bordeaux Cuvée Prestige van Cap Saint-Martin. Maar ook bijzonder fraaie trouvailles, zoals de verleidelijke Tempranillo van de Tofterup-broers en de krachtige, klassieke Ribera del Duero Crianza van Abadía de San Quirce. Uiteraard ontbreken de geliefde appassimentowijnen en een schitterende selectie bubbels niet. En zelfs aan Port is gedacht. Kortom, bekijk snel het complete aanbod voor al uw winter-, feest- en cadeauwijnen en bestel! Resteert ons u een onvergetelijke decembermaand toe te wensen.

Elke maand een nieuw wijnbericht

Met het wijnbericht blijft u elke maand op de hoogte van de lekkerste rode en witte wijn. Naast de vele wijn aanbiedingen geven wij ook achtergrond informatie over een wijn, wijnboer en hebben wij een selectie van de heerlijkste gerechten. En natuurlijk adviseren wij een wijn die past bij het gerecht. En de wijn bestellen vanuit het wijnbericht is eenvoudig via onze webshop of uiteraard in onze winkel in Alkmaar. 

Aanmelden voor het wijnbericht

Wilt u ook graag geinformeerd blijven over heerlijke gerechten, mooie wijnen en achtergrond verhalen van onze wijnen en wijnboeren? Schrijf u dan in voor ons wijnbericht. Gebruik hiervoor onderstaande aanmeldformulier. 

Even geduld a.u.b.