Wijnbericht-aanbiedingen
juli 2024

Van klassiek Frans tot modern Nieuw-Zeelands, ons ruime juli-aanbod bevat het allemaal! Niet te missen is de special met een aantal van onze favoriete witte en rode wijnen uit Zuid-Afrika. Ook warm aanbevolen is het fraaie duo van de familie Sumeire uit de Provence: bestseller Le Rosé de S en de gloednieuwe Le Blanc de S. Ons favoriete zomerwit is de waanzinnige nieuwe oogst Jaubertie Blanc. En heeft u de verfijnde, nieuwe Pom Pom Rosé van Alexandre Relvas uit Portugal al geproefd? Kortom, weer genoeg lekkers om mee te proosten deze maand! Bekijk het complete aanbod en bestel meteen.

Elke maand een nieuw wijnbericht

Met het wijnbericht blijft u elke maand op de hoogte van de lekkerste rode en witte wijn. Naast de vele wijn aanbiedingen geven wij ook achtergrond informatie over een wijn, wijnboer en hebben wij een selectie van de heerlijkste gerechten. En natuurlijk adviseren wij een wijn die past bij het gerecht. En de wijn bestellen vanuit het wijnbericht is eenvoudig via onze webshop of uiteraard in onze winkel in Alkmaar. 

Aanmelden voor het wijnbericht

Wilt u ook graag geinformeerd blijven over heerlijke gerechten, mooie wijnen en achtergrond verhalen van onze wijnen en wijnboeren? Schrijf u dan in voor ons wijnbericht. Gebruik hiervoor onderstaande aanmeldformulier. 

Even geduld a.u.b.