Wijnbericht-aanbiedingen
juni 2021

Heeft u ook zo ontzettend veel zin in de zomer? Wij wel! Daarom hebben we deze maand extra veel fijne zomerwijnen in de aanbieding, zodat u van borrel tot barbecue voorzien bent. Daarnaast bevat het maar liefst twee extra specials: één met onze populairste rosés en één met een selectie luxe witte wijnen. Want zeg nou zelf: zonder rosé geen zomer, en bij dat plateau fruits de mer of die hele vis van de grill hoort toch een mooi glas wit.

Begint het water u al in de mond te lopen? Bekijk dan snel ons uitgebreide aanbod en bestel meteen uw favorieten. U profiteert uiteraard van fraaie kortingen.

Elke maand een nieuw wijnbericht

Met het wijnbericht blijft u elke maand op de hoogte van de lekkerste rode en witte wijn. Naast de vele wijn aanbiedingen geven wij ook achtergrond informatie over een wijn, wijnboer en hebben wij een selectie van de heerlijkste gerechten. En natuurlijk adviseren wij een wijn die past bij het gerecht. En de wijn bestellen vanuit het wijnbericht is eenvoudig via onze webshop of uiteraard in onze winkel in Alkmaar. 

Aanmelden voor het wijnbericht

Wilt u ook graag geinformeerd blijven over heerlijke gerechten, mooie wijnen en achtergrond verhalen van onze wijnen en wijnboeren? Schrijf u dan in voor ons wijnbericht. Gebruik hiervoor onderstaande aanmeldformulier. 

Even geduld a.u.b.