Over wijnhandel BeauVin

Fijn dat u meer wilt weten over onze wijnwinkel! Ik ben Gjalt de Vries, eigenaar van Wijnhandel BeauVin in Alkmaar, een (online) wijnwinkel voor liefhebbers in de buurt van Alkmaar, Noord-Holland en zelfs tot ver daarbuiten. Bij BeauVin koopt u zowel een heerlijke fles voor een gezellige borrel als een goed glas wijn bij een mooi diner. Het is voor mij en mijn medewerkers een sport om mensen tevreden naar huis te laten gaan. Vertel wat u nodig heeft, en wij geven u advies waar u wat aan heeft. Zonder dikdoenerij, want onze wijnen hebben dat niet nodig.

Wijn uit de oude en nieuwe wereld

In de winkel van BeauVin maakt u op wijngebied een complete wereldreis. Op onze planken vindt u vooral flessen uit de bekende Europese wijnlanden, maar ook parels uit andere continenten: van de Verenigde Staten tot Nieuw-Zeeland, en van Chili tot Zuid-Afrika. BeauVin importeert rechtstreeks bij de wijnboer; we weten dan ook precies hoe onze wijnen worden gemaakt. Misschien leuk om te weten: veel van onze wijnen worden goed gewaardeerd in bekende vakbladen als Perswijn, Decanter en Guide Hachette.

Wijn proeven

Als vinoloog met meer dan 30 jaar ervaring heb ik een missie: mensen echt laten proeven wat ze drinken. Natuurlijk is het vooral belangrijk dat u een wijn lekker vindt, maar het wordt nog veel boeiender als u weet waaróm die smaak u zo bevalt. Daarom organiseren wij regelmatig cursussen en proeverijen. Dat doen we in de winkel en op bijzondere locaties, maar ook thuis of bij bedrijven. We houden u via ons BeauVin Wijnbericht graag op de hoogte van onze activiteiten.

De service van BeauVin gaat ver

Wij zien u graag als bezoeker van onze winkel of webshop! 

Wijnhandel Beauvin
Scharlo 2
1815 CP Alkmaar

Telefoon: 072 512 44 77
E-mail: info@beauvin.nl

Wijn bestellen in onze webshop
Even geduld a.u.b.