Wijnbericht-aanbiedingen
december 2023

Feestmaand december is bij uitstek de maand om te genieten van goed gezelschap, heerlijke diners en mooie wijnen. Het eindejaarsaanbod bevat dan ook met zorg geselecteerde winter- en feestwijnen, zodat u van aperitief tot dessert goed zit. Niet te missen zijn de verleidelijke Italiaanse appassimentowijnen en de selectie schitterende bubbels, inclusief luxe klassiekers Amarone en Champagne. Ook aan feestwijnen in de betaalbare klasse, dessertwijn en Port is gedacht. Tot slot attenderen we u graag op een geweldige nieuwe aanwinst in ons assortiment: het Toscaanse Tenuta Il Palagio van popicoon Sting. Bekijk het complete aanbod en bestel direct online, of kom langs in de winkel voor uitgebreid wijn- en spijsadvies. Hoe dan ook wensen we u alvast onvergetelijke feestdagen toe.

Elke maand een nieuw wijnbericht

Met het wijnbericht blijft u elke maand op de hoogte van de lekkerste rode en witte wijn. Naast de vele wijn aanbiedingen geven wij ook achtergrond informatie over een wijn, wijnboer en hebben wij een selectie van de heerlijkste gerechten. En natuurlijk adviseren wij een wijn die past bij het gerecht. En de wijn bestellen vanuit het wijnbericht is eenvoudig via onze webshop of uiteraard in onze winkel in Alkmaar. 

Aanmelden voor het wijnbericht

Wilt u ook graag geinformeerd blijven over heerlijke gerechten, mooie wijnen en achtergrond verhalen van onze wijnen en wijnboeren? Schrijf u dan in voor ons wijnbericht. Gebruik hiervoor onderstaande aanmeldformulier. 

Even geduld a.u.b.