Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op smaak
Zoek op dranksoort
Zoek op prijs
Zoek op producent

Wijn bezorgen

Levering en bezorgkosten van uw wijn

Wij leveren gratis in heel Nederland bij een bestelling vanaf € 50,00 (bij aflevering op  één adres).

Bij een bestelling minder dan € 50,00 brengen wij € 7,95 aan bezorgkosten in rekening. (België, Duitsland & Engeland franco vanaf € 150.00)

Wij versturen onze wijnen via PostNL. Of uw bestelling nu groot of klein is, wij zorgen dat u uw  bestelling kunt volgen met behulp van Track & Trace van PostNL. Zodra wij uw bestelling versturen, sturen wij u gelijktijdig een e-mail over deze zending. In dit bericht staat uw persoonlijke Track & Trace nummer en een link waar u deze code kunt invoeren. Hierdoor kunt u op elk moment van de dag kijken waar uw bestelling zich bevindt, nadat het ons magazijn verlaten heeft. 

Vanaf € 50,00 bezorgen wij u wijnen gratis door heel Nederland!

Bij kleinere bestellingen vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. Deze worden na het invullen van uw postcode automatisch berekend. Neem contact met ons op voor meer informatie over betaal- en leveringsafspraken.

Gratis wijn bezorgen in Alkmaar en omgeving

In Alkmaar en directe omgeving gelden dezelfde voorwaarden, maar dan worden de wijnen door onze eigen chauffeur bij u thuis of op de zaak afgeleverd.

Voordelen webwinkel

 Gratis thuisbezorgd
We bezorgen onze wijn overal in Nederland GRATIS vanaf 50 euro. De prijzen voor wijnen die u online kunt bestellen in onze webshop zijn overigens ook exact hetzelfde als in onze winkel.

 Per fles bestellen
Bij ons kunt u gewoon per fles bestellen. U bent dus niet verplicht om standaarddozen van 6 of 12 af te nemen. Wel kennen we een speciale dooskorting: koopt u van één wijn 12 dezelfde flessen dan betaalt u er maar 11! Let op: Met uitzondering van de netto-geprijsde aanbiedingen. Bij de selectie van 12 dezelfde wijnen wordt de korting automatisch op de bestelpagina voor u berekend.

 Kwaliteitsgarantie
Mocht een wijn, om welke reden dan ook, niet voldoen aan de verwachtingen, kan de hele doos worden teruggebracht. Ook kunt u de originele doos via PostNL aan ons retourneren. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.

 Veilig betalen
Via de webshop betaalt u veilig met IDEAL, VISA, Masterdcard, Maestro, Afterpay of doormiddel van een factuur vooraf.

 

Even geduld a.u.b.