Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op smaak
Zoek op dranksoort
Zoek op prijs
Zoek op producent

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Wijnhandel BeauVin

Leeftijdsgrens

Wij verstrekken via internet uitsluitend alcoholhoudende drank aan personen van 18 jaar en ouder, ongeacht het alcoholpercentage van de desbetreffende drank. Indien bij de bezorger van uw bestelling twijfel bestaat over de leeftijd van de persoon aan wie de bestelling wordt afgegeven, is hij/zij verplicht u om legitimatie te vragen. Zorg dus altijd dat een meerderjarige persoon thuis is om de bestelling in ontvangst te nemen. Geldige legitimatiebewijzen zijn onder meer een nationaal paspoort en een Europese identiteitskaart.

Betaling

  1. Betaling dient, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, binnen 14 dagen na factuurdatum te geschieden.
  2. Bij overschrijding van de in het vorige lid genoemde termijn is de wederpartij 1% rente verschuldigd per maand, een gedeelte van een maand wordt voor een hele gerekend, over het door Wijnhandel BeauVin gefactureerde bedrag.
  3. Bij niet- of niet tijdige betaling is de wederpartij, buiten de in het vorige lid verschuldigde rente, tevens gehouden alle buitengerechtelijke kosten die gemaakt worden bij de invordering van het verschuldigde.
  4. Bij een eerste bestelling hanteren wij de regel dat het faktuurbedrag eerst overgemaakt moet zijn op onze bankrekening alvorens wij tot uitlevering overgaan.

Goederen niet voldaan na levering, blijven eigendom van Wijnhandel BeauVin.

Incassokosten komen voor rekening van de afnemer.

Aanbiedingen wijnhandel Alkmaar

Prijzen & promoties

Al onze prijzen zijn per fles in euro’s inclusief BTW tenzij anders aangegeven.

Bij aankoop van 12 flessen van dezelfde soort wijn ontvangt u een 13e fles extra. Deze ‘korting’ geldt uitsluitend bij contante winkelaankopen. Deze voorwaarden vervallen bij wijnen met kortingen of wijnen die in de aanbieding zijn (bijv. maandaanbiedingen via wijnbericht).

Alle aanbiedingen gelden voor de aangegeven duur en zolang de voorraad strekt.

Uitverkocht en jaarswijzigingen zijn voorbehouden.

Bezorging

Wij bezorgen door geheel Nederland.

Bezorgdagen zijn van maandag t/m zaterdag in overleg met BeauVin.

Indien uw bestelling een faktuurwaarde van minimaal € 50,00 inclusief BTW bedraagt, zullen geen bezorgkosten in rekening gebracht worden.

Bij een bestelling minder dan € 50,00 zijn de transportkosten minimaal € 8,50 (incl. BTW)afhankelijk van postcode(gebied)/land voor de opdrachtgever.

Mochten de door u bestelde producten onverhoopt niet meer leverbaar zijn, dan nemen wij contact met u op. We kunnen u dan wellicht een gelijkwaardig vervangend product aanbieden en anders annuleren we (een deel van) uw bestelling. Uiteraard ontvangt u dan de eventueel vooraf betaalde kosten hiervan retour.

Bij bezorging in het buitenland zullen wij genoodzaakt zijn een deel van de verzendkosten in rekening te moeten brengen. Deze kunt u bij ons aanvragen.

Retourzendingen

Producten die u in beschadigde toestand ontvangt of die niet voldoen aan de kwaliteitseisen die aan het desbetreffende product gesteld mogen worden, kunt u terugbrengen/zenden naar de winkel van Wijnhandel BeauVin. Deze worden dan kosteloos omgeruild.

Flessen wijn met kurk of oxidatie worden direct omgeruild.

Privacy

De gegevens die u op de internetsite aan Wijnhandel BeauVin verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk.

Wij leggen de gegevens die u bij registratie aan ons verstrekt, vast in een bestand.

Indien u bestellingen doet via de site registreren wij die bestellingen op naam. Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld.

Wijnhandel BeauVin, Scharlo 2, 1815 CP ALKMAAR, Telefoon: 072- 512 44 77 E-mail: info@beauvin.nl, Internet: www.beauvin.nl Bank: ING Bank NL50INGB 067.38.89.548, KvK: 37129691

BeauVin, wijnwinkel in Alkmaar: voor wijnen uit de hele wereld

Even geduld a.u.b.